|||
Products  hf welded special products

HF welded special products

Creatieve mensen met goede ideeën kunnen gebruikmaken van onze vindingrijkheid, uitgebreide kennis en jarenlange ervaring op het gebied van hoogfrequent lassen. Wie op zoek is naar een meedenkende producent en betrouwbare leverancier voor zijn of haar speciale product, kan contact met ons opnemen. Wij denken en werken graag met u mee. 

Ook hebben wij in het verleden ruimte gegeven aan en kennis gedeeld met studenten die bij ons kwamen voor een afstudeeropdracht. Er zijn inmiddels tal van voorbeelden van producten die wij in de loop der jaren in opdracht hebben ontwikkeld en geproduceerd. Enkele voorbeelden zijn: laboratoriumhemden (MSD), magneethoezen, velcro bandjes, robotarm beschermhoezen (NAWI), koffers, tassen (Joris de Groot), lampenkappen, opblaasbare meubels, inflatables (Airworks, Sjoffels) en massagematten (Kiela). 

 

Design Tassen

Joris de Groot (geboren 1988 in Nijmegen, Nederland) is een ontwerper die graag ambacht en industrie in zijn werk terug laat komen. Door de samenwerking met de industrie creëert De Groot zijn eigen werkplek binnen bij deze bedrijven. Eenmaal bekend met de werkwijze volgens de bestaande technieken gaat De Groot experimenten met de beschikbare machines en materialen voor nieuwe innovatieve toepassingen.

Inflatable Clothing

Tijdens het proces van mijn afstudeer collectie kwam ik op het idee om kledingstukken op te blazen. Mijn project gaat over het verlies van de Noordpool en de invloed daarvan op onze kleding en emotionele toestand. Ik onderzocht reddingsvesten en zwembandjes en kwam daardoor op het idee om te sealen. Dat kan in principe met tape of lijm – maar ik had beter kwaliteit nodig om echt luchtdichte kleding te maken. Door een tip kwam ik bij Dolfing

Reiskussen

Eén van de eerste opblaasbare reiskussens die geproduceerd werden in Nederland voordat de massaproductie verplaatst werd naar Azië.