Bekijk hier
onze
brochure
2018/2019

bekijk
100 Jaar dolfing!

|||
Products

Energie-neutrale productie

Duurzame kwaliteitskleding

Volledig toegewijd aan het MVO

Doorwerkjassen bouw

Voor doorwerkjassen van kwaliteit voor gebruik in de bouw kiest u voor ons bedrijf. Wij hebben een reeks jassen, elk ontworpen om te voldoen aan specifieke werkomstandigheden. Als u enkel droog hoeft te blijven, dan kiest u voor onze doorwerkjassen vervaardigd uit P2/PVC volgens de EN 343-normen. Als u meer bescherming nodig heeft, kiest u dan bijvoorbeeld voor onze anorak Seppie. Deze beschermt tegen elektrische ontladingen, is hittebestendig, resistent tegen spatten chemicaliën en uiterst zichtbaar door middel van reflecterende strips. Welke doorwerkjassen voor de bouw wilt u graag kopen?

* Andere kleuren, grotere of kleinere maten op aanvraag.
Sommige kleuren hebben een langere levertijd en een minimale bestelhoeveelheid.

Doorwerkjas (winter)

Capuchon met koord. Ritssluiting verdekt. Windvangers in de mouwen. Ingezette zakken met klep. Uitneembare voering. 


Kleurgroen, geel
MaatS, M, L, XL, XXL, 3XL
MateriaalP2/PVC 600g

Doorwerkbroek (winter)

Elastiek in de taille. Binnenzijde polyester pluche drager.


Kleurgroen, geel
MaatS, M, L, XL, XXL, 3XL
MateriaalP2/PVC 600g

Doorwerkjassen en andere kleding voor in de bouw

Met specifiek voor de bouw ontworpen doorwerkjassen kunnen uw medewerkers door wind en weer vooruit. Wat dacht u van het oliebestendige, chemisch resistente Hermanus-model? Misschien werken uw mensen wel in situaties waar vaak gevaarlijke hoogspanning aan te pas komt. De Arniston-coverall met aangelaste laarzen biedt uitkomst met zijn hoog reflecterende design, energie-absorberende hakken, stalen neuzen en chemische weerstand. Al onze kleding is beschikbaar in de maten S tot en met 3XL. Dolfing Druten staat garant voor meer dan 100 jaar ervaring in de productie van kwaliteitskleding. Vanaf een oplage van 40 stuks maken wij uw doorwerkjassen voor de bouw volledig voor u op maat.

Dolfing Druten, uw partner in duurzame werkkleding

Al geruime tijd hebben wij het MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) als een van onze kernwaarden. Daarom worden al onze producten in Nederland vervaardigd, altijd met West-Europese materialen zodat wij uitstekende kwaliteit en arbeidsomstandigheden kunnen waarborgen. Wij hebben ook onze CO2-voetafdruk met 50% verlaagd door over te stappen op energie-neutrale productie. Als u voor u uw bestelling plaatst eerst graag meer informatie ontvangt over onze producten, dan kunt u bellen naar 0487-511186 of ons een email sturen op info@dolfing.nl