Bekijk hier
onze
brochure
2018/2019

bekijk
100 Jaar dolfing!

|||
Products

Energie-neutrale productie

Duurzame kwaliteitskleding

Volledig toegewijd aan het MVO

Professionele regenkleding

Als uw bedrijf in weer en wind werk wil verrichten, is het zaak dat u voor uw medewerkers professionele regenkleding aanschaft. Bij Dolfing Druten hebben wij werkkleding voor de guurste omstandigheden; een stevige regenjas en regenbroek hebben is nooit mis! Onze regenwerkkleding is vervaardigd van waterafstotend P2/PVC, beschikbaar in een reeks opvallende kleuren. Wel zo prettig en veilig voor uw mensen. Dolfing Druten heeft meer dan een eeuw ervaring in de branche om u te voorzien van kwalitatieve regenkleding voor het werk.

Professionele regenkleding voor de bouw, landbouw en ander werk

Werkkleding zoals een regenbroek en regenjas kunt u eenvoudig bij ons bestellen. Ook als u andere vormen van waterdichte kleding nodig heeft kunnen wij deze aan u leveren. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze speciaal ontworpen kruipbroek? Waterdicht gelast en uitgerust met comfortabele kniestukken is dit een uitstekend stuk regenwerkkleding voor medewerkers die laag bij de grond werken. Ook hebben wij meerdere modellen reguliere regenbroek in ons assortiment werkkleding, zoals onze Pniel en Canberra. Deze laatste is naast zijn waterbestendigheid ook beschermd tegen chemische spatten, olie, brand en statische elektriciteit. Ook als u een regenjas aan uw standaard werkkleding wilt toevoegen zit u bij ons goed. Onze jassen Ceres, Pretoria en Springbok zijn uiterst geschikt als professionele regenkleding. Al onze regenwerkkleding is beschikbaar in maten van S tot en met 3XL. Of u nu in de land- en tuinbouw werkt of in de bouw en industrie, uw mensen kunnen door met stevige regenwerkkleding van Dolfing Druten.

Uw regenjas of andere werkkleding bij ons op maat gemaakt vanaf 40 stuks

Bij Dolfing Druten zijn wij trots dat wij het predicaat Hofleverancier hebben mogen ontvangen. Deze is verworven door het leveren van uiterst kwalitatieve producten en uitmuntende service. Zo werken wij graag met u samen om uw order exact zo te vervullen als u wilt. Op aanvraag kunnen wij onze professionele regenkleding leveren in specifieke kleuren en afwijkende maten; neemt u hiervoor contact met ons op. Ons bedrijf heeft een langetermijnvisie, daarom hebben wij MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) ook als hoeksteen van onze onderneming. Producten van Dolfing Druten worden in Nederland vervaardigd met uit West-Europa verkregen materialen. Zo zorgen wij dat de kwaliteit en de arbeidsomstandigheden gewaarborgd worden. Onze overstap naar energie-neutrale productie heeft ons in staat gesteld om onze CO2-voetafdruk met 50% te verlagen. Als u graag meer informatie wilt over onze producten, belt u dan naar 0487-511186. Als u liever een email stuurt, ontvangen wij deze graag op info@dolfing.nl.