Bekijk hier
onze
brochure
2020/2021

bekijk
100 Jaar dolfing!

|||
Products

Energie-neutrale productie

Duurzame kwaliteitskleding

Volledig toegewijd aan het MVO

Professionele regenkleding

Als uw bedrijf in weer en wind werk wil verrichten, is het zaak dat u voor uw medewerkers professionele regenkleding aanschaft. Bij Dolfing Druten, nabij Nijmegen, hebben wij werkkleding voor de guurste omstandigheden; bijvoorbeeld een stevige regenbroek! Onze regenwerkkleding is vervaardigd van waterafstotend P2/PVC en beschikbaar in een reeks opvallende kleuren. Wel zo prettig en veilig voor uw mensen. Dolfing Druten heeft meer dan een eeuw ervaring in de branche om u te voorzien van kwalitatieve en professionele regenkleding, zoals een regenbroek voor het werk of andere regenwerkkleding.

* Andere kleuren, grotere of kleinere maten op aanvraag.
Sommige kleuren hebben een langere levertijd en een minimale bestelhoeveelheid.

Jas 'CERES'

Regenjas met verdekte ritssluiting. Capuchon met koord. Drukknopen op de verdekte sluiting en in de mouwen.


Kleurdennengroen, kobaltblauw
MaatS, M, L, XL, XXL, 3XL
MateriaalP9/PVC 305g

Jas 'CLARKSON'

Getailleerde regenjas met verdekte ritssluiting met drukknoop sluiting. Capuchon met koord. Drukknopen op de mouwen. Intasten en een slit onder aan de rugzijde. 


Kleurolijfgroen, navyblauw
MaatS, M, L, XL, XXL, XS

Jas 'PRETORIA'

Regenjas met capuchon met koord. Drukknopen op mouw. Verdekte ritssluiting met drukknopen.


Kleurgeel, zwart, wit, olijfgroen, aquablauw, navyblauw
MaatS, M, L, XL, XXL, 3XL
MateriaalP12/PU 185g

Jas 'SPRINGBOK'

Regenjas met verderkte capuchon in kraag met koord. Ademend rugpand. Drukknopen op mouw.


Kleurgeel, zwart, wit, olijfgroen, aquablauw, navyblauw
MaatS, M, L, XL, XXL, 3XL
MateriaalP12/PU 185g

Professionele regenkleding voor de bouw, landbouw en ander werk

Werkkleding, zoals een regenbroek, kunt u eenvoudig bij ons bestellen. Ook als u andere vormen van waterdichte kleding nodig heeft kunnen wij deze aan u leveren. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze speciaal ontworpen kruipbroek? Waterdicht gelast en uitgerust met comfortabele kniestukken is dit een uitstekend stuk regenwerkkleding, zoals een regenbroek voor medewerkers die laag bij de grond werken. Ook hebben wij meerdere modellen van de reguliere regenbroek in ons assortiment werkkleding, zoals onze ‘Pniel’ en ‘Canberra’. Deze laatste is naast zijn waterbestendigheid ook beschermd tegen chemische spatten, olie, brand en statische elektriciteit. Ook als u professionele regenkleding aan uw standaard werkkleding wilt toevoegen zit u bij ons goed. Onze jassen ‘Ceres’, ‘Pretoria’ en ‘Springbok’ zijn uiterst geschikt als professionele regenkleding. Al onze regenwerkkleding is beschikbaar in maten van S tot en met 3XL. Of u nu in de land- en tuinbouw werkt of in de bouw en industrie, uw mensen kunnen door met stevige regenwerkkleding van Dolfing Druten. De beste regenwerkkleding vindt u in ons ruime assortiment regenkleding voor het werk.

Laat uw regenkleding of werkkleding op maat maken

Bij Dolfing Druten zijn wij trots dat wij het predicaat Hofleverancier hebben mogen ontvangen. Deze is verworven door het leveren van uiterst kwalitatieve producten en uitmuntende service. Zo werken wij graag met u samen om uw order exact zo te vervullen als u wilt. Op aanvraag kunnen wij onze professionele regenkleding leveren in specifieke kleuren en afwijkende maten; neem hiervoor contact met ons op. Ons bedrijf heeft een langetermijnvisie, daarom hebben wij MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) ook als hoeksteen van onze onderneming. Producten van Dolfing Druten worden in Nederland vervaardigd met uit West-Europa verkregen materialen. Zo zorgen wij dat de kwaliteit en de arbeidsomstandigheden gewaarborgd worden. Onze overstap naar energie-neutrale productie heeft ons in staat gesteld om onze CO2-voetafdruk met 50% te verlagen. Als u graag meer informatie wilt over onze producten, belt u naar 0487-511186. Als u liever een e-mail stuurt, ontvangen wij deze graag op info@dolfing.nl. Wij helpen u dan graag aan de beste regenkleding voor het werk.