Bekijk hier
onze
brochure
2018/2019

bekijk
100 Jaar dolfing!

|||
Products

Energie-neutrale productie

Duurzame kwaliteitskleding

Volledig toegewijd aan het MVO

Regenoverall bouw

Een regenoverall voor de bouw

Als u stevige regenkleding, zoals een regenoverall, zoekt voor de bouw, dan zit u bij ons goed. Onze regenkleding is beschikbaar in vele modellen en maten, allen bestand tegen verschillende zware omstandigheden waar u in de bouw voor moet waken. Zo kunt u in weer en wind doorwerken; wel zo prettig! Als hofleverancier met meer dan 100 jaar ervaring in de kledingbranche is Dolfing Druten uw betrouwbare partner in regenkleding voor de bouw.

* Andere kleuren, grotere of kleinere maten op aanvraag.
Sommige kleuren hebben een langere levertijd en een minimale bestelhoeveelheid.

Overall met laars

Riooloverall. Grote wigsluiting. Verdekte sluiting met klittenband. Elastiek in de rug. Capuchon met koord. Waterdicht aangelaste Wellington PVC laarzen. Binnenzijde Polyester pluche drager. 


Kleurzwart
MaatS, M, L, XL, XXL, 3XL
MateriaalP2/PVC 600g
Schoenmaat40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48/49, 50/51

Overall met laars (S5)

Grote wigsluiting. Verdekte sluiting met klittenband. Elastiek in de rug. Capuchon met koord. Binnenzijde Polyester pluche drager.
Waterdicht aangelaste Wellington PVC S5 laarzen.
(EN ISO 20345:2011 S5 SRC).

 • Stalen neus die beschermt tegen inslag met een energie van 200 joules
 • Antistatische zool
 • Energieabsorberende hak
 • Zool met profiel
 • Stalen zool met weerstand tegen doordringing van z


  Kleurzwart
  MaatM, L, XL, XXL, 3XL
  MateriaalP2/PVC 600g
  Schoenmaat40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48/49, 50/51

Uw regenoverall voor gebruik in de bouw; keuze uit twee modellen

Dolfing Druten biedt de regenoverall in twee modellen aan voor heren die in de bouw werken. Onze coverall ‘Paterson’ is uitgerust met een verdekte ritssluiting, capuchon met koord en drukknopen op de verdekte sluiting, mouwen en beenpijpen. Deze regenoverall voor de bouw is gekeurd volgens meerdere EN-normen en biedt bescherming tegen neerslag, chemische spatten, hitte, olie en statische elektriciteit. Voor werk in de bouw waar een zichtbare regenoverall zoals een regenpak een must is, hebben wij de coverall ‘Arniston’. Deze high visibility overall met reflecterende strepen is voorzien van aangelaste Acifort-S5 laarzen met stalen neus en zool. Verder heeft deze een grote wigsluiting, een verdekte sluiting met klittenband, een capuchon met koord en heerlijk warm polyester-pluche aan de binnenzijde. Zomen, latexmanchetten of aangelaste handschoenen zijn optioneel.

Maak gebruik van onze ervaring en kennis

Dolfing Druten is al meer dan 100 jaar dé specialist in regenkleding voor de bouw. Wij kennen het belang van ondernemen met het oog op de toekomst; daarom hebben wij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen ook tot kernwaarde van ons bedrijf gemaakt. Wij garanderen onze productkwaliteit en arbeidsomstandigheden door enkel in Nederland te produceren, met materialen afkomstig uit West-Europa. Door energieneutraal te werken, hebben wij ook een 50% lagere CO2-uitstoot kunnen waarmaken. Wilt u graag meer informatie over onze producten of over onze werkwijze ontvangen? Bel dan naar 0487-512823 of stuur een e-mail naar info@dolfing.nl.