Bekijk hier
onze
brochure
2018/2019

bekijk
100 Jaar dolfing!

|||
Products

Energie-neutrale productie

Duurzame kwaliteitskleding

Volledig toegewijd aan het MVO

Regenoverall

Zoekt u een stevige regenoverall die van binnen gevoerd is? Met een dergelijke constructie blijft u prettig droog en warm, zodat u in weer en wind door kan blijven werken. De overall is vervaardigd uit hoogwaardig pvc en beschikbaar in fluorgeel, olijfgroen of neutraal zwart. Wilt u in de regenachtige seizoenen naar buiten kunnen zonder natte kleding te krijgen? Dan bieden onze regenoveralls en andere regenkleding uitkomst. Wij hebben meer dan 100 jaar ervaring in de kledingbranche. Als hofleverancier is Dolfing Druten met trots uw partner in kwalitatieve regenkleding.

* Andere kleuren, grotere of kleinere maten op aanvraag.
Sommige kleuren hebben een langere levertijd en een minimale bestelhoeveelheid.

Regenoverall

Capuchon met koord. Twee borstzakken met klep. Twee intasten. Elastiek in de rug. Verdekte ritsslsuiting met dubbele schuiver. Drukknopen op de verdekte sluiting, mouwen en de beenpijpen. Binnenzijde Polyester pluche drager. 


Kleurgroen, geel, zwart
MaatS, M, L, XL, XXL
MateriaalP2/PVC 600g

Uw regenoverall, gevoerd en uitgerust met capuchon

De regenoverall die wij u bij Dolfing Druten aanbieden, is volledig voorzien van alle gemakken. Zo is deze overall gevoerd met heerlijk warm polyester pluche en uitgerust met:

  • Een capuchon met koord
  • Twee borstzakken met klep
  • Twee kleine broekzakken
  • Een elastiek in de rug
  • Een verdekte ritssluiting met dubbele schuiver
  • Drukknopen op de verdekte sluiting van de mouwen en de pijpen

Een goedgekeurde overall, gevoerd met lekker warm pluche

Deze regenoverall is gekeurd volgens de EN 343-normen en biedt zodoende bescherming tegen neerslag en kou, mist en de vochtigheid van de grond. Daarnaast is de regenoverall heerlijk warm gevoerd. De overall is beschikbaar in vijf maten, van S tot en met XXL. Land- en tuinbouwers en industriële professionals weten Dolfing Druten al meer dan een eeuw te vinden voor weerbestendige kleding. U toch ook?

Bestel een heerlijk gevoerde, kwalitatieve regenoverall

Dolfing Druten gelooft in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Wij gebruiken West-Europese materialen om onze producten in Nederland te produceren. Zo garanderen wij de kwaliteit van onze producten en arbeidsomstandigheden. Ook werken wij energieneutraal voor een 50% lagere CO2-voetafdruk. Wilt u graag meer informatie over onze producten ontvangen? Belt u dan naar 0487-512823 of stuur een e-mail naar info@dolfing.nl