Bekijk hier
onze
brochure
2018/2019

bekijk
100 Jaar dolfing!

|||
Products

Energie-neutrale productie

Duurzame kwaliteitskleding

Volledig toegewijd aan het MVO

Winter regenoverall

In de winter is een goed gevoerde regenoverall zeker geen overbodige luxe. Als u er een wilt aanschaffen moet u bij ons ervaren bedrijf zijn! Dolfing Druten heeft een prachtige reeks aan weerbestendige kleding voor u in de aanbieding. Wij zijn bij uitstek dé specialist voor het aanschaffen van een heerlijk warme regenoverall voor de winter.

* Andere kleuren, grotere of kleinere maten op aanvraag.
Sommige kleuren hebben een langere levertijd en een minimale bestelhoeveelheid.

Coverall 'KIRKWOORD'

High Visibility coverall. Verdekte ritssluiting met klittenband sluiting. Capuchon met koord en kinbescherming. Drukknopen op mouwen en beenpijpen.


KleurFl. Oranje
MaatS, M, L, XL, XXL
MateriaalP3/ PVC400g

Coverall 'PATERSON'

Verdekte ritssluiting. Capuchon met koord. Drukknopen op de verdekte sluiting, mouwen en beenpijpen.


Kleurgeel, wit, olijfgroen, aquablauw, navyblauw
MaatS, M, L, XL, XXL, 3XL
MateriaalP12/PU 185g

Coverall met wig 'UGIE'

Grote wigsluiting. Verdekte sluiting met klittenband. Elastiek in de rug. Capuchon met koord. Windvangers in de mouwen. Elastiek in de beenpijpen.


Kleurdennengroen, kobaltblauw
MaatS, M, L, XL, XXL, 3XL
MateriaalP9/PVC 305g

Coverall with Boots 'ARNISTON'

High Visibility FR overall met reflecterende striping.
Grote wigsluiting. Verdekte sluiting met klittenband. Elastiek in rug. Capuchon met koord. Binnenzijde polyester-pluche. Keuze uit: zoom, latexmanchet of aangelaste handschoen.
Waterdicht aangelaste WellingtonPVC S5 laarzen
(EN ISO 20345:2011 S5 SRC).

 • Stalen neus die beschermt tegen inslag met een energie van 200 joules
 • Antistatische zool
 • Energi


  KleurFl. Geel
  MaatS, M, L, XL, XXL, 3XL
  MateriaalP13/PVC 700g
  Schoenmaat40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49

Neem bij ons een perfect passende winter regenoverall af

Voor de winter hebben wij bij Dolfing Druten verschillende modellen regenoveralls voor heren maar ook voor dames. Ons basismodel is gevoerd met polyester-pluche en uitgerust met een capuchon met koord, twee borstzakken met klep, twee intasten, een elastiek in de rug, een verdekte ritssluiting met dubbele schuiver en drukknopen op de verdekte sluiting, mouwen en beenpijpen. Als u meer bescherming nodig heeft, bijvoorbeeld tijdens uw werkzaamheden, dan kunt u kiezen voor onze modellen Paterson- of Arniston-coveralls. Deze zijn waterdicht en resistent tegen brand, olie, chemicaliën en elektrische geleiding. Wij leveren deze coveralls in maten van S tot XXL, met keuze uit vele kleuren. Bij bestellingen vanaf 40 stuks kunnen we maatwerk voor u leveren, met afwijkende maten en kleuren.

Werk ook in de winter in duurzame werkkleding

Ons bedrijf is volledig toegewijd aan het MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen). Onze producten worden in Nederland geproduceerd met gebruik van West-Europese materialen. Zo worden onze producten onder de beste omstandigheden gemaakt. Wij garanderen zo goede arbeidsomstandigheden voor onze kleermakers en kunnen energieneutraal produceren, wat reeds heeft gezorgd voor een reductie van 50% in onze CO2-uitstoot. Wilt u deze winter ook werken in een heerlijk warme regenoverall of juist een fijne gevoerde broek? Neemt u dan contact met ons op. Bel hiervoor naar 0487-512823 of stuur een e-mail naar info@dolfing.nl