Bekijk hier
onze
brochure
2022/2023

bekijk
100 Jaar dolfing!

|||
Products  hf welded special products

HF welded special products

Creatieve mensen met goede ideeën kunnen gebruikmaken van onze vindingrijkheid, uitgebreide kennis en jarenlange ervaring op het gebied van hoogfrequent lassen. Wie op zoek is naar een meedenkende producent en betrouwbare leverancier voor zijn of haar speciale product, kan contact met ons opnemen. Wij denken en werken graag met u mee. 

Ook hebben wij in het verleden ruimte gegeven aan en kennis gedeeld met studenten die bij ons kwamen voor een afstudeeropdracht. Er zijn inmiddels tal van voorbeelden van producten die wij in de loop der jaren in opdracht hebben ontwikkeld en geproduceerd. Enkele voorbeelden zijn: laboratoriumhemden (MSD), magneethoezen, velcro bandjes, robotarm beschermhoezen (NAWI), koffers, tassen (Joris de Groot), lampenkappen, opblaasbare meubels, inflatables (Airworks, Sjoffels) en massagematten (Kiela). 

 

Bambata

Deze bank is gevuld met water, wat resulteert in een golvende zitervaring. Hoewel het een normale bank lijkt, zal deze de gebruiker verrassen wanneer er een tweede persoon op gaat zitten. Door het het voelen van elkaars bewegingen roept het een gesprek op. Deze geweldige bank bzal sfeerverhogend werken bij de receptie, in de koffiehoek of in een andere semi-openbare ruimte!

Design Tassen

Joris de Groot (geboren 1988 in Nijmegen, Nederland) is een ontwerper die graag ambacht en industrie in zijn werk terug laat komen. Door de samenwerking met de industrie creëert De Groot zijn eigen werkplek binnen bij deze bedrijven. Eenmaal bekend met de werkwijze volgens de bestaande technieken gaat De Groot experimenten met de beschikbare machines en materialen voor nieuwe innovatieve toepassingen.

Fugu

Opblaasbaar kussen om elke zitplaats om te toveren naar een een bewegende stoel.

Inflatable Clothing

Tijdens het proces van mijn afstudeer collectie kwam ik op het idee om kledingstukken op te blazen. Mijn project gaat over het verlies van de Noordpool en de invloed daarvan op onze kleding en emotionele toestand. Ik onderzocht reddingsvesten en zwembandjes en kwam daardoor op het idee om te sealen. Dat kan in principe met tape of lijm – maar ik had beter kwaliteit nodig om echt luchtdichte kleding te maken. Door een tip kwam ik bij Dolfing

Reflectives

Voor Retroflex maken wij o.a. reflecterende armbanden voor de Nederlandse en Belgische Politie.
Retroflex is sinds 1985 actief op de internationale markt als distributeur, verwerker en ontwikkelaar van retro-reflecterende producten en toepassingen. Zelfs nog voordat de normeringen voor hoge zichtbaarheid werden geïntroduceerd, ontwikkelde en distribueerde Retroflex reeds retro-reflecterende producten.

Reiskussen

Eén van de eerste opblaasbare reiskussens die geproduceerd werden in Nederland voordat de massaproductie verplaatst werd naar Azië.